Image

Kritik mot Boverkets nya remisser: "De har redan bestämt sig"

Bygg/Arkitektur Tobias Olsson, förbundsdirektör för Sveriges Arkitekter, är besviken på att Boverket inte tagit till sig mer av den kritik som kommit på förslagen på nya byggregler. Visserligen har Boverket backat om på punkten om att helt ta bort krav på utsikt från fönster, men står fast vid att alla rum inte måste ha just fönster. Inte heller har Boverket tagit tillfället i akt att tillföra regler om cirkulärt byggande säger han.
Publicerad den 13 Februari 2024

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige