Image

Kommunalt bolag säljer lägenheter

TRANSAKTIONER Krokomsbostäder vill sälja 96 av sina 1 280 lägenheter. Bakgrunden är en hög räntekänslighet till följd av en låneskuld på 330 miljoner kronor.
Publicerad den 11 November 2008

- Vi måste kraftsamla till kommunens större orter, säger bolagets vd Kenneth Karlsson till Östersundsposten.

Det är Krokomsbostäders fastigheter i Rötviken, Valne, Alsen, Enarsvedjan, Tulleråsen, Landön, Skärvången, Laxsjö, Ottsjön, Östbacken samt två lägenheter på Aspåsvägen i Krokom som är till salu. De ger för närvarande ett årligt underskott på cirka 550 000 kronor, skriver Östersundsposten.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Visar att vi menar allvar med vår satsning i Finland"

Bolag Strawberry fortsätter sin expansion i Finland. Nu står det klart att bolaget tar över anrika Hotel Katajanokka på Skatudden i Helsingfors – och etablerar Clarion Collection på den finländska marknaden. Strawberrys etableringschef Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige om betydelsen av att lansera Clarion Collection i Finland, om Helsingfors som hotellstad och om hur den finländska hotellmarknaden står sig kontra den svenska.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige