Image

Klövern säljer i Eskilstuna och Höganäs

Transaktioner Klövern säljer en fastighet vardera i Eskilstuna och Höganäs. Det sammanlagda försäljningspriset uppgår till 22 miljoner kronor.
Publicerad den 12 Oktober 2012
Rutger Arnhult. Bild: David Schmidt. Bild: David Schmidt
Rutger Arnhult. Bild: David Schmidt.

I Höganäs säljs fastigheten Lerberget 63:4, omfattande 3 500 kvadratmeter industri och lagerlokaler, med frånträde i december 2012. I Eskilstuna har fastigheten Nötknäpparen 24, omfattande nära 2 300 kvadratmeter butikslokaler, sålts med frånträde 1 oktober 2012. Båda fastigheterna har förvärvats av lokala aktörer på respektive marknad.
- Försäljningen av fastigheterna i Eskilstuna och Höganäs är en del i den pågående renodlingen av fastighetsportföljen efter förvärvet av fastighetsbolaget Dagon tidigare i år, säger Klöverns vd Rutger Arnhult.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Centralstaden får grönt ljus: "Oj, vad vi har väntat på detta!"

Bygg/Arkitektur Mark- och miljööverdomstolen har nu gett positivt besked gällande utvecklingen av centralenområdet i Göteborg. Domen, som inte kan överklagas, gäller detaljplanen för området norr om Centralstationen i Göteborg och möjliggör att fler delar av projekt Centralstaden Göteborg kan bli verklighet. Fastighetssverige har talat med Henrik Kant, stadsbyggnadsdirektör på Göteborgs stad, om projektet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige