Image

Jones Lang LaSalle i dansk allians

BOLAG Jones Lang LaSalle stärker sin position på den nordiska fastighetsmarknaden genom samarbete med Sadolin & Albaek, ledande fastighetsrådgivare i Danmark.
Publicerad den 1 Oktober 2009

Sadolin & Albaek är ett väletablerat företag med högt anseende och en ledande position på den danska fastighetsmarknaden. I och med alliansen blir Jones Lang LaSalle heltäckande i Norden med kontor i Sverige och Finland som kompletteras med marknadsledande partners i Norge och Danmark.

- Partnerskapet stärker ytterligare vår förmåga att biträda såväl internationella, regionala som lokala kunder i de nordiska länderna. Det är ett mycket erfaret team som leds av Peter Winther med specialistkunskap och en stark lokalkännedom om fastighetsbranschen. Sadolin & Albaek kommer att förstärka vår rådgivning inom transaktioner, värdering, lokaluthyrning, corporate solutions samt analys. Med sin ledande position, ett brett tjänsteutbud samt ett ypperligt renommé matchar Sadolin & Albaek väl Jones Lang LaSalles verksamhet i Norden och internationellt, säger Charlotte Strömberg, vd på Jones Lang LaSalle i Norden.

I anslutning till alliansen förstärker Sadolin & Albaek dessutom sin verksamhet inom corporate solutions. Jones Lang LaSalle säger sig vara marknadsledande inom segmentet internationellt och tar nu ytterligare ett steg i att ligga i framkant även på den nordiska marknaden.

- Corporate solutions är ett affärsområde som är under stark utveckling och vår sammantagna marknadskunskap, erfarenhet och kontaktytor skapar storskalfördelar och effektivitetsförbättringar som slutligen kommer våra kunder tillhanda såväl lokalt som internationellt. Allt fler företag ser ett tydligt värde i att effektivisera sina åtaganden i lokaler och stärka sitt varumärke genom att anlita professionella rådgivare.

Jones Lang LaSalle erbjuder fastighetstjänster över hela Norden via kontor i Sverige och Finland samt i allians med Akershus Eiendom i Norge sedan 2001 och nu alltså även i Danmark genom Sadolin & Albaek.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

En tidigare Balder-topp frikänns från åtal om grovt insiderbrott

Juridik I april hölls hovrättsförhandlingar i det uppmärksammade Collector-målet där elva personer sedan tidigare är dömda i tingsrätten för insiderhandel i nischbanken som skedde under januari 2020. Nu har domen kommit och hovrätten frikänner samtliga inblandade utom en av de huvudmisstänkta före detta Balder-topparna som alltjämt döms för grovt insiderbrott även i hovrätten, den andre frikänns dock från åtalet om grovt insiderbrott. Ekobrottsmyndighetens åklagaren i fallet kommenterar hovrättens domar för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige