Image
JLL har utsett Fanny Fröjd till Head of PM Corporates inom Project & Development Services (P&DS).
JLL har utsett Fanny Fröjd till Head of PM Corporates inom Project & Development Services (P&DS). Bild: JLL

JLL utser Fanny Fröjd till Head of PM Corporates

Karriär JLL har utsett Fanny Fröjd till Head of PM Corporates inom Project & Development Services (P&DS). PM Corporates avser den delen av verksamheten som fokuserar på projektledning för att hjälpa kontorshyresgäster med sina lokalförändringsprojekt.
Publicerad den 29 November 2023

I och med satsningar inom P&DS och ett växande team har olika tjänsteområden strukturerats. Med den nya strukturen strävar P&DS efter att erbjuda en komplett lösning för sina kunder, på både hyresgäst- och fastighetsägaresidan. Fanny Fröjd har utsetts till Head of PM Corporates och tar därmed över ansvaret för projektledningstjänsterna riktade mot hyresgästerna.
– Fanny Fröjd har arbetat fem år inom P&DS på JLL och hon har byggt förtroende hos både kunder och kollegor. Hon har en drivkraft och förmåga att ta sig an komplexa problem och situationer på ett strukturerat och effektivt sätt. Hennes positiva energi sprider sig till resten av teamet och jag är väldigt glad att Fanny nu tar ytterligare steg inom JLL, säger Max Keysberg, Head of Project & Development Services.

P&DS olika tjänsteområden

PM Corporates: projektledning för att hjälpa kontorshyresgäster med sina lokalförändringsprojekt

Construction PM: projektledning och projekteringsledning med fokus på kontorssegmentet

Development Advisory: utvecklingsrådgivning i tidiga skeden med fokus på ESG-relaterade förbättringsanalyser ("Asset Repositioning")

Building Consultancy: TDD, EDD, GreenDD och övriga ESG tjänster på asset-nivå.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

JLL på Branschguiden

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och 94 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. I Sverige har vi kontor i ...

Läs mer om JLL på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Lista: Rabatterna sjunker i sektorn – men dominerar fortsatt

Lista De noterade fastighetsbolagen på de två största listorna har nu alla lämnat sina bokslut för 2023 och man kan fortsatt konstatera att utefter substansvärdena som rapporterats så är det så att nästan alla bolagen handlas till rabatt på börsen, även om de minskat efter fastighetsrallyt på börsen under Q4. Här presenterar Fastighetssverige en färsk lista uppdaterad efter rapportfloden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige