Image
Carlos Banda.
Carlos Banda. Bild: Järfällahus

Järfällahus rekryterar Carlos Banda till chefsposition

Bolag Järfällahus förstärker sin förvaltningsorganisation med en ny avdelning för yttre skötsel och lokalvård samt utökar sin bemanning. I samband med det har Carlos Banda rekryterats som chef till den nya avdelningen som ska byggas upp. Järfällahus ser denna rekrytering som en markering av en strategisk satsning på att förbättra utemiljön i bostadsområdena och stärka bolagets engagemang som en ansvarstagande hyresvärd.
Publicerad den 22 Augusti 2023

Carlos Banda, som senast var verksam som Key Account Manager på Kompan Sverige AB, tar med sig erfarenhet från både näringslivet och fotbollsvärlden till sin nya roll. Han har inte bara jobbat länge som tränare och coach inom elitfotbollen, utan har även agerat som studioexpert vid fotbollssändningar. Hans breda kompetens och erfarenhet av ledarskap förväntas spelar en betydande roll i uppbyggnaden av den nya avdelningen.

Den nya avdelningen kommer att omfatta tre centrala områden: Utemiljö, miljövärdar och lokalvård. Genom ökade insatser för att hålla bostadsområden rena och snygga vill Järfällahus öka både trygghet och trivsel för hyresgästerna.
– Att förbättra utemiljön i våra bostadsområden är ett prioriterat trygghetsarbete för oss, samtidigt som vi vill stärka vår roll som en socialt ansvarstagande hyresvärd. Jag är stolt och glad över att välkomna Carlos till Järfällahus. Han har den kompetens och engagemang som kommer förstärka vårt arbete med att bygga upp en hållbar och långsiktig verksamhet, säger Jennie Sahlsten, vd på Järfällahus.

Gradvis och med ett bostadsområdet i taget ska den nya avdelningen byggas upp, där Termovägen i Lilla Ulvsättra blir första området ut. Denna långsiktiga satsning inkluderar även att i första hand bemanna avdelningen med nuvarande hyresgäster som idag står långt ifrån på arbetsmarknaden, i linje med bolagets ambition att skapa en stark lokal förankring och ansvarskänsla.
– Jag ser fram emot att vara med på den här spännande resan som Järfällahus startat. Jag känner mig supertaggad att ta mig an den nya rollen. Det är för mig oerhört intressant att vi bland annat kommer att rekrytera personal från våra boende i de olika områden, dvs att man arbetar och tar ansvar för området man bor i, säger Carlos Banda.

Carlos Banda tillträdde sin nya roll som avdelningschef för yttre skötsel och lokalvård i mitten av augusti. Han kommer även att ingå i Järfällahus ledningsgrupp.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Kommer inte bygga på spekulation"

Bolag Catena sitter på en stor projektportfölj. Men trots att man gjort ett rekordår håller man igen på projektstarter – särskilt under den tid det tar för hyresgäster att komma till beslut om lokalbehov och avtal, berättar vd Jörgen Eriksson under bolagets bokslutspresentation.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige