Image
Södergatan 15 i Helsingborg.
Södergatan 15 i Helsingborg. Bild: Jefast

IWG öppnar nya workspaces i Skåne

Uthyrning International Workplace Group öppnar två flexibla arbetsplatser i Malmö och Helsingborg. Nyöppningarna är tänkta att möta den ökande efterfrågan i området.
Publicerad den 3 Juni 2024

Regus Kv Brönnestad är belägen på Mandattorget 1 i Malmö och innehåller coworking-ytor, privata kontor och kreativa utrymmen. Arbetsplatsen kommer att öppna omkring september i år i ett nytt bostadsområde i staden.

På femte våningen på Södergatan 15 i Helsingborg öppnar IWG:s sitt första Regus-center i staden. Lokalerna kommer att rymma privata kontor, arbetsytor och mötesrum.

Jefast i Helsingborg och Rikshem i Malmö har fattat beslutet att investera i IWG-plattformen för att maximera avkastningen på fastighetsutrymmen genom kapitalisering av den snabbt ökade efterfrågan på hybridarbete. Med en årlig investering på cirka 650 miljoner kronor i sin teknikplattform, ger IWG sina partners tillgång till företagets fulla expertis samt design- och inredningsstöd samt försäljnings- och marknadsföringskapacitet.

– Malmö och Helsingborg är viktiga affärscentrum och är fantastiska platser för oss att sätta fart på våra expansionsplaner. Våra öppningar i Skåne kommer vid en tidpunkt då allt fler företag upptäcker att flexibelt arbete ökar anställdas lycka och tillfredsställelse, samtidigt som det hjälper miljön, säger Mark Dixon, vd och grundare av IWG.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Rikshem AB på Branschguiden

Rikshem är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Vi äger, förvaltar och utvecklar bostäder och samhällsfastigheter i utvalda kommuner. Där erbjuder vi tryggt, trivsamt och flexibelt boende i attraktiva lägen. Rikshem ägs av Fjärde AP-fonden och AMF. Läs mer på rikshem.se

Läs mer om Rikshem AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

De är största fastighetsägarna på din semesterort

Lista Sommaren härjar för fullt och många strömmar till Sveriges semesterorter. Fastighetssverige har såklart gjort ett nedslag på några av de största semesterorterna – här får du svaret på vilka som är de fem största fastighetsägarna där du är!

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige