Image

I dag invigs Bokalerna

BYGG I dag invigs Bokalerna på Bennets väg i Rosengård. Med Bokalerna, döpta till Bennets bazaar, erbjuder MKB Fastighets AB entreprenörerna i Rosengård ett helt nytt koncept för affärsverksamhet.
Publicerad den 16 Februari 2010

Med Bokalerna har MKB skapat en helt ny kontraktsform som ger småföretagare möjlighet att hyra bostad och lokal i direkt anslutning till varandra. Det ger inte bara minsta möjliga väg till jobbet, utan också bra uppsikt över lokalen och närhet till familjen.

Bokalerna är startskottet för att skapa nya möjligheter för tillväxt i miljonprogrammen - bygga nytt, skapa fysiska förändringar, motverka utanförskap och öppna upp området mot resten av staden. Bokalerna ligger längs Rosengårdsstråket som löper från mångkulturella Möllevångstorget till Rosengård, Jägersro och Videdal.

- Det är ett idealiskt läge eftersom många människor passerar varje dag på väg till och från sina hem. Vi hoppas kunna bidra till en mer levande stadsdel, en mötesplats där folk från olika kulturer kan träffas på ett nytt och spännande sätt, säger Susanne Rikardsson, affärsutvecklingschef på MKB.

- Med Bokalerna vill vi främja entreprenörskap, etablera vinstdrivande affärsverksamheter och skapa goda förebilder i området. Faller konceptet väl ut är målsättningen att på sikt starta bokaler i fler av våra områden, säger Susanne Rikardsson.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Mårten Othérus blir ny vd för Nordr Sverige: "Finns stora möjligheter"

Karriär Efter 19 år i Veidekke och senare det som blev Nordr så har Mårten Othérus haft titlarna regionchef, affärsutvecklingschef och investeringschef. Nu kan han sätta verkställande direktör på meritlistan. Han berättar om hur han vill ta sig an bolagets utveckling framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige