Image
Linda Marthon
Linda Marthon Bild: Hestia

Hestia får stort nationellt förvaltningsavtal

Bolag Trophi har valt att anlita Hestia för förvaltningen av den svenska fastighetsportföljen inklusive teknisk och ekonomisk förvaltning. Uppdraget med start den 1 april omfattar 173 fastigheter spridda över hela landet och har en sammanlagd yta på cirka 600 000 kvadratmeter.
Publicerad den 8 Mars 2019

– Det känns fantastiskt roligt att Trophi har valt Hestia som partner för förvaltningstjänster i Sverige. Med vår lokala förvaltningsorganisation, som finns nära fastigheterna, tillsammans med vår centrala ledning och ekonomiorganisation kan vi erbjuda Trophi en väl anpassad organisation för uppdraget, säger Linda Marthon, vd för Hestia.

– Som Sveriges största fastighetsägare inom handel ställs höga krav på kvalitet och flexibilitet i förvaltningen. Därför är det väldigt roligt att påbörja samarbetet med en dedikerad och erfaren förvaltningsleverantör som Hestia, säger Jan Björk, vd för Trophi.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Mårten Othérus blir ny vd för Nordr Sverige: "Finns stora möjligheter"

Karriär Efter 19 år i Veidekke och senare det som blev Nordr så har Mårten Othérus haft titlarna regionchef, affärsutvecklingschef och investeringschef. Nu kan han sätta verkställande direktör på meritlistan. Han berättar om hur han vill ta sig an bolagets utveckling framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige