Image
Normal blir första långtidshyrande butikskedjan i Gottsunda.
Normal blir första långtidshyrande butikskedjan i Gottsunda. Bild: Johan Alp

Hemmaplan välkomnar butikskedja till Gottsunda Centrum

Uthyrning Fastighets AB Hemmaplan påbörjar utvecklingen av Gottsunda Centrum och välkomnar Normal som första nya butik.
Publicerad den 9 Mars 2023

Hemmaplan tillträdde som fastighetsägare av Gottsunda Centrum i slutet av 2022 och i anslutning till tillträdet genomförde Hemmaplan en hyresgäst- och besöksundersökning. Utifrån detta har Hemmaplan sedan utvecklat en uthyrningsstrategi.

Butikskedjan Normal var besökarnas mest önskade hyresgäst och blir Gottsunda Centrums första permanenta butiksöppning sedan Hemmaplan tillträdde i slutet av 2022. Normal flyttar in i butikslokalerna om 587 kvadratmeter med ett hyresavtal tecknat på sju år, vilket också blir butikskedjans första etablering i Uppsala söder om stadskärnan.

– Vi vill utveckla Gottsunda tillsammans med och för människor som bor och är verksamma här. Därför började vi vår resa i Gottsunda med att prata med våra hyresgäster och besökare, och bjuda in dem till att utveckla centrumet tillsammans med oss. Genom samtal, vår klottervägg och vår hyresgäst- och besöksundersökning har vi fått fram en topplista med butiker, service och annat som våra besökare drömmer om i Gottsunda. Högst upp på den listan fanns Normal, och det känns fantastiskt roligt att redan nu kunna ge våra besökare det, säger Cecilia Safaee, vd på Hemmaplan.

– Vi ser jättemycket fram emot att öppna en ny butik i Gottsunda Centrum. Vi hoppas att Uppsalaborna ska ta Normal till sitt hjärta ännu mer, säger Jan Nyberg, vd på Normal.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Modekedjans inrednings-satsning lämnar centralt läge

Uthyrning Efter fem år lämnar Ellos Home sin butik på Korsgatan mitt i Göteborgs CBD.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige