Image

Här är Huges nya vd

KARRIÄR Åse Hedenberg lämnar vd-posten på Uppsalahem för att i stället ta över som vd på Huge i Huddinge.
Publicerad den 14 Oktober 2009

Åsa Hedenberg lämnar Uppsalahems vd-post för att i april 2010 gå vidare till Huge Fastigheter i Huddinge. Åsa Hedenberg har lett Uppsalahem sedan 2001 och har enligt styrelseordförande Peter Nordgren på ett väldigt positivt sätt stärkt Uppsalahems varumärke.

– Åsa Hedenberg har under sin tid som vd stärkt Uppsalahems varumärke på ett väldigt fint sätt och hon lämnar efter sig ett väl ansett bostadsföretag. Det betyder också väldigt mycket för företaget att hon lyckats värva, och behålla, så fantastisk personal, säger Peter Nordgren, styrelseordförande Uppsalahem.

– Det är med stor saknad jag nu önskar Åsa Hedenberg lycka till i framtiden, men jag har förståelse för att man efter 8,5 år vill gå vidare. Jag vill också passa på att gratulera Huge för en otroligt lyckad rekrytering och jag hoppas på ett nära samarbete med företaget i framtiden.

Åsa Hedenberg uppger att hon lämnar ett företag som hon själv känner sig väldigt stolt över.

– Det har varit en härlig resa som Uppsalahem gjort in i 2000-talet. Bolaget har tagit plats som en viktig stadsutvecklare med förnyelse av bostadsområden och omfattande nyproduktion. Medarbetarna har gjort stordåd och det är ett fantastiskt bolag som verkligen jobbar för Uppsalas framtid. Det är med stor stolthet som jag nu efter 8,5 år går vidare för att för egen del möta nya utmaningar. Inom Huge Fastigheter kommer jag få fortsätta att jobba med bostäder men även med kommunala och kommersiella fastigheter, säger Åsa Hedenberg.

Rekryteringsarbetet för att hitta Hedenbergs efterträdare inleds omedelbart.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Alvendal om produktivitetsbetänkandet: "Kraftig överbyråkratisering i Sverige"

Bostäder I veckan kom Produktivitetskommissionen med sitt delbetänkande, med Kristina Alvendals rapport som bilaga. Fastighetssverige tog ett snack med Alvendal om hennes tankar kring rapporten, delbetänkandet och vägen framåt för svenskt bostadsbyggande.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige