Image

Han leder Colliers värderingssatsning

BOLAG Colliers International börjar med fastighetsvärdering. Caj Virta blir ny värderingschef med ansvar för att bygga upp och leda den nya verksamheten inom Colliers i Sverige.
Publicerad den 20 Januari 2009

Caj Virta kommer även att verka i due diligence-processer samt i köprådgivningsuppdrag. Virta är civilingenjör och fastighetsekonom från KTH och har en bakgrund som chef för Värdering och Analys på CB Richard Ellis. Han har även arbetat på Savills med köprådgivning och kommer närmast från Tyréns Temaplan, där han arbetat med fastighetsutvecklingsprojekt.

I och med att Colliers startar fastighetsvärdering kan företaget nu, som en av få aktörer i Sverige, erbjuda ett i det närmaste komplett utbud av konsulttjänster för kommersiella fastigheter. Värderingsavdelningen kommer att vara en enhet under affärsområdet Property Acquisition.

- Efterfrågan på värderingstjänster är idag mycket hög och vår ambition är att rekrytera ytterligare resurser till avdelningen i takt med att marknaden tillåter det, säger Johan Elfstadius, vd för Colliers International i Sverige.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ska Stena bli självförsörjande på el

Energi/miljö Stena Fastigheter genomför omfattande satsningar för att minska användningen av el och värme genom att satsa på solceller, energilager och AI-styrd värme. Under 2023 producerade fastighetsbolaget tre gånger mer solenergi än året innan. Fstighetssverige har pratat med Stena Fastigheterns vd, Cecilia Fasth, om de nya energisatsningarna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige