Image

Han blir SH Byggs nya byggchef

Bolag Erik Backman efterträder Per Almgren som ny byggchef för SH Bygg.
Publicerad den 7 Mars 2017
Erik Backman. Bild: SH Bygg
Erik Backman.

– Jag är oerhört glad att Erik Backman ville kliva upp och ta på sig ansvaret efter Per Almgren att utveckla byggsidan ännu mer. Det är ett styrkebevis att vi i rekryteringsprocessen kan vaska fram den bästa kandidaten internt, säger SH Byggs vd Lars Svensson.

Innan jul stod det klart att Per Almgren ville söka sig nya vägar i yrkeslivet till sommaren 2017. En rekryteringsprocess sattes i gång med resultatet att SH kunde presentera en intern kandidat och tack vare det kombinerar vi en bra övergång med god rutin och kännedom om företaget och vår verksamhet.

– Jag är jätteglad och taggad inför uppgiften. Det ska bli oerhört kul att ta sig an utmaningen tillsammans med mina kollegor. Per Almgren har lagt en bra grund att jobba vidare från, där jag ansvarar för planering och resultat inom bygg. Stort fokus är på kundrelationer, försäljning och anbudsarbete, säger Erik Backman.

Erik Backman har arbetat på SH Bygg sedan 2010 då han kom till SH från egen verksamhet. Han gjorde ett kortare uppehåll från SH Bygg under 2014/15 då han var arbetschef på Oljibe.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige