Image

Grönkvist ny styrelseordförande i Projektengagemang

Bolag Vid årsstämman 2015 valdes Gunnar Grönkvist, med 13 år som vd på ÅF bakom sig, till styrelseordförande i konsultkoncernen Projektengagemang.
Publicerad den 21 September 2015

– Vi är väldigt stolta att få in en så kompetent person som Gunnar. Hans olika uppdrag och erfarenheter gör honom till en av de absolut bästa i branschen. Dessutom kommer Gunnars kunskap om hur man börsintroducerar ett företag väl till pass, säger Per-Arne Gustavsson, vd för Projektengagemang.

Under sina tretton år som vd på ÅF var Gunnar Grönkvist bland annat med och börsintroducerade företaget. Idag sitter han med i styrelsen för Midnattsloppet, Awapatent, Projektledarhuset och var under några år styrelseordförande i Hifab.

– Det är spännande att få vara med och utveckla ett sådant framgångsrikt företag som Projektengagemang. Nu ska vi fortsätta att gå i bräschen avseende branschens ökande behov av tvärfacklighet och helhetsleveranser. Vår ambition är att fortsätta att växa och på bästa sätt förbereda företaget för en börsintroduktion inom ett par år, säger Gunnar Grönkvist, styrelseordförande Projektengagemang.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Centralstaden får grönt ljus: "Oj, vad vi har väntat på detta!"

Bygg/Arkitektur Mark- och miljööverdomstolen har nu gett positivt besked gällande utvecklingen av centralenområdet i Göteborg. Domen, som inte kan överklagas, gäller detaljplanen för området norr om Centralstationen i Göteborg och möjliggör att fler delar av projekt Centralstaden Göteborg kan bli verklighet. Fastighetssverige har talat med Henrik Kant, stadsbyggnadsdirektör på Göteborgs stad, om projektet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige