Image

Galären utökar på Luleå Home Center

TRANSAKTIONER Galären i Luleå har köpt fastigheterna Vattenormen 6 och Bilen 25 i södra delarna av Luleå Home Center. Säljare är Bilkompaniet i Luleå.
Publicerad den 12 Augusti 2008

Galären äger ett flertal fastigheter i området sedan tidigare.

På fastigheterna finns idag byggnader på drygt 5 000 kvadratmeter och tomtytan är på cirka 15 000 kvadratmeter. Vattenormen 6 har absolut bästa läge direkt mot Luleås stora infartsled med cirka 23 000 passerande bilar per dygn. Bilen 25 innehöll tidigare Bilkompaniets lokaler i Luleå och är granne till ICA Kvantum och Volvo.

Bilkompaniet håller nu till i en intilliggande nybyggd fastighet.

Förvärvet sker genom bolagsköp och tillträdet är 1 september 2008.

- Det här är två mycket bra lägen i ett av Luleås starkaste utvecklingsområden, säger Göran Lindström, marknadsansvarig för lokaler på Galären i Luleå. På kvarteret Ormen, mittemot Vattenormen 6, nyproducerar vi just nu med inflyttning i höst, både butiks- och kontorslokaler för bland annat Norrbottens Resebyrå.

Parterna väljer att inte kommunicera köpeskillingen.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Just nu: En tidigare Balder-topp frikänns från åtal om grovt insiderbrott

Juridik I april hölls hovrättsförhandlingar i det uppmärksammade Collector-målet där elva personer sedan tidigare är dömda i tingsrätten för insiderhandel i nischbanken som skedde under januari 2020. Nu har domen kommit och hovrätten frikänner samtliga inblandade utom en av de huvudmisstänkta före detta Balder-topparna som alltjämt döms för grovt insiderbrott även i hovrätten, den andre frikänns dock från åtalet om grovt insiderbrott. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige