Image
Lars-Gunnar Börve, ny förvaltningschef på Förbo.
Lars-Gunnar Börve, ny förvaltningschef på Förbo. Bild: Förbo

Förbo får ny förvaltningschef

Bolag Lars-Gunnar Börve tillträder idag som ny förvaltningschef på Förbo. Lars-Gunnar kommer närmst från HSB Mölndal där han arbetat som affärsområdeschef förvaltning och även haft ansvar för HSB Mölndals egna hyresfastigheter.
Publicerad den 27 Maj 2024

– Lars-Gunnar är välbekant för oss då han tidigare varit förvaltningschef på Förbo under 13 år. Han har en gedigen bakgrund och jag ser fram emot att ta del av de erfarenheter han tar med sig från andra bolag, säger Peter Granstedt, vd på Förbo.

Lars-Gunnar Börve har också arbetat för Higab som drift- och servicechef men kommer nu tillbaka till Förbo.

– Jag är stolt och glad över att återigen ha fått förtroendet att tillträda tjänsten som förvaltningschef och jag ser fram emot att få vara en del av den utvecklingsresa Förbo är inne på, säger Lars-Gunnar Börve.

Som förvaltningschef kommer Lars-Gunnar Börve att ansvara för hela förvaltningsavdelningen med cirka 45 medarbetare och ingå i Förbos ledningsgrupp.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Northvolt backar från fabriksplaner – här är Borlänges största fastighetsägare

Bolag En bomb slog ner i Borlänge under onsdagen. Batteritillverkaren Northvolt skrotar sina planer på att bygga en fabrik i staden och 1 000 jobb uteblir. Samtidigt framkommer det att bolaget vill sälja den 900 000 kvadratmeter stora marken. Fastighetssverige har kartlagt de tio största fastighetsägarna i kommunen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige