Image

Fabege hyr ut i DN-huset

UTHYRNING Socialstyrelsen har tecknat ett femårigt avtal om att hyra 2 500 kvadratmeter i fastigheten Trängkåren 7 (DN-huset). Efter uthyrningen är drygt 98 procent av fastigheten uthyrd.
Publicerad den 18 Maj 2009

– Uthyrningen i DN-huset, som sker på samma hyresnivå som uthyrningar under 2008, bekräftar att hyresmarknaden är fortsatt stabil i Stockholm, säger Christian Hermelin, vd för Fabege.

– Vi tar nu nästa steg i utvecklingen av den profilstarka fastigheten Trängkåren 7. Vår ambition är att även skapa en byggrätt om cirka 10 000 kvadratmeter bostadsyta på fastigheten, fortsätter Christian Hermelin.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Castellum blir nettoinvesterare framöver om vd:n får välja

Bolag Under tisdagen var det dags för Castellum, med vd Joacim Sjöberg i spetsen, att redovisa hur bolaget presterat under första halvåret. Man är inte klar med försäljningar, samtidigt som det börjar bli dags att öppna plånboken. Inte minst då uthyrningarna behöver skjuts.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige