Image

Entra siktar på fortsatta försäljningar trots trög marknad

Bolag Det norska fastighetsbolaget Entra, där Balder och Castellum är storägare, har nu sålt fastigheter för 2,3 miljarder kronor, lite mer än en tredjedel av försäljningsmålet på 5,5 till 6 miljarder kronor. I samband med presentationen av Q1-rapporten berättade vd:n Sonja Horn mer om hur avyttringsarbetet går på den utmanande transaktionsmarknaden och vakansgraden ökade under det första kvartalet.
Publicerad den 26 April 2023
- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Senast från Fastighetssverige Plus

Colliers-toppen: Då vänder fastighetsmarknaden

Bolag Transaktionsmarknaden i Norden är den svagaste på ett decennium och någon särskilt stor ljusning väntar sig inte Colliers under det avslutande kvartalet, även om de väntar sig att det blir det starkaste på året och att ungefär tio miljarder euro ska omsättas fram till årsskiftet. För Fastighetsmarknaden som helhet dröjer det innan återhämtningen är här, först ska börsen och sedan obligationsmarknaden rätta till sig, det berättade Colliers nordiska vd Bård Bjølgerud under bolagets senaste Nordic Outlook-presentation.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige