Image
Bild: Istock

Eko Stormarknad öppnar hos Eurocommercial i Växjö

Uthyrning Nu står det klart att Eko Stormarknad öppnar i Växjö. Granne med Grand Samarkand kommer Eko Stormarknad öppna ytterligare en av sina lågprisbutiker.
Publicerad den 4 April 2024

Eurocommercial förvärvade granntomten till Grand Samarkand 2019, som då var en lastbilscentral, för att möjliggöra en eventuell utbyggnad och tillskapandet av grannar.
När befintlig verksamhet flyttade ut började förberedelsen med att skapa en närhet och samhörighet till Grand Samarkand. Nu är det klart att Eko Stormarknad etablerar sig bredvid Grand Samarkand. Befintlig lastbilscentral rivs och Eurocommercial uppför en ny lokal för Eko Stormarknad, om 8 200 kvadratmeter. Samtidigt förbättras länken mellan nytillskottet Eko Stormarknad och det befintliga köpcentrumet Grand Samarkand.
– Vi ser verkligen fram emot vårt kommande samarbete med Eko Stormarknad, där vi konvertrar en lastbilscentral till en god granne, som stärker handelsplatsen ytterligare kring vårt redan starka Grand Samarkand, säger Jonas Gustavsson, Director, Eurocommercial.
– Äntligen tillbaka, vi har ju tidigare funnits i Växjö med vårt tidigare Eko koncept och vet att detta är en bra handelsstad, skall nu bli spännande att göra en comeback här tillsammans med Eurocommercial, säger Ted Berggren, vd för Eko-Gruppen.

Eko Stormarknad beräknas öppna våren 2025.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Visar att vi menar allvar med vår satsning i Finland"

Bolag Strawberry fortsätter sin expansion i Finland. Nu står det klart att bolaget tar över anrika Hotel Katajanokka på Skatudden i Helsingfors – och etablerar Clarion Collection på den finländska marknaden. Strawberrys etableringschef Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige om betydelsen av att lansera Clarion Collection i Finland, om Helsingfors som hotellstad och om hur den finländska hotellmarknaden står sig kontra den svenska.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige