Image
Stockholm.
Stockholm. Bild: Istock

Educo byter namn till Nordiqus

Bolag Educo annonserar rebranding – byter namn till Nordiqus.
Publicerad den 28 November 2023

SBB Educo AB presenterat sitt nya namn och sin nya varumärkesidentitet – Nordiqus. Namnbytet påverkar inte den pågående verksamheten, och tidigare processer kommer att förbli intakta. Namnbytet och rebrandingen syftar till att frikoppla och ytterligare tydliggöra Nordiqus som ett separat företag.

Nordiqus kommer att fortsätta att bidra till att bygga samhällen och vara en drivande kraft inom social infrastruktur – genom att utveckla attraktiva fastigheter och miljöer för utbildning. En mission som båda ägarna står bakom och kommer att arbeta för. SBB kommer att fortsätta att förvalta fastigheterna enligt ett förvaltningsavtal. Samma personer och team kommer att sköta den löpande kontakten och de tidigare processerna kommer att förbli intakta.
– Namnbytet innebär ett nytt kapitel i Nordiqus resa. Under de senaste åren har Nordiqus etablerat den ledande utbildningsportföljen i Norden, som en av de största ägarna och förvaltarna av utbildningsfastigheter i regionen. Stark lokal närvaro, kunskap och relationer har varit grunden i denna utveckling – som också kommer förbli. Vi ser fram emot att fortsätta erbjuda högkvalitativa utbildningsfastigheter i enlighet med våra hyresgästers, partners och kommuners behov och ambitioner, säger Jenny Rehn, vd för Nordiqus.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Lista: Rabatterna sjunker i sektorn – men dominerar fortsatt

Lista De noterade fastighetsbolagen på de två största listorna har nu alla lämnat sina bokslut för 2023 och man kan fortsatt konstatera att utefter substansvärdena som rapporterats så är det så att nästan alla bolagen handlas till rabatt på börsen, även om de minskat efter fastighetsrallyt på börsen under Q4. Här presenterar Fastighetssverige en färsk lista uppdaterad efter rapportfloden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige