Image

Coeli noterar fond på NGM Nordic

Bolag I dag är den första handelsdagen för Coeli Real Estate Fund I AB på NGM Nordic AIF.
Publicerad den 30 Augusti 2017
Jakob Pettersson. Bild: Coeli
Jakob Pettersson.

Coeli Real Estate Fund I ABs affärsidé är att erbjuda sina kunder en möjlighet att investera i fastighetsmarknaden där det finns exploaterings- och utvecklingsmöjligheter. Fonden kommer primärt att investera i fastigheter i de svenska storstadsregionerna där tillväxten och befolkningsökningen är som störst.

- Vi kommer investera i spännande fastighetsprojekt i de kraftigt växande storstadsregionerna. Vi är glada att kunna erbjuda privata investerare en allokering i detta tillgångsslag, säger Jakob Pettersson, ansvarig förvaltare för Coeli Real Estate Fund I AB.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Northvolt backar från fabriksplaner – här är Borlänges största fastighetsägare

Bolag En bomb slog ner i Borlänge under onsdagen. Batteritillverkaren Northvolt skrotar sina planer på att bygga en fabrik i staden och 1 000 jobb uteblir. Samtidigt framkommer det att bolaget vill sälja den 900 000 kvadratmeter stora marken. Fastighetssverige har kartlagt de tio största fastighetsägarna i kommunen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige