Image

CBRE rekryterar Susanne Kraft

Karriär CBRE har utsett Susanne Kraft till Associate Director. Hon kommer närmast från konsult- och rekryteringsföretaget SW in Scandinavia.
Publicerad den 28 November 2017
Susanne Kraft. Bild: CBRE
Susanne Kraft.

På SW in Scandinavia har hon arbetat som kundansvarig säljare sedan 2013.

– Vi har under året sett ett ökat behov av våra tjänster och Susanne kommer med sin energi och kompetens att vara ett mycket välkommet tillskott i teamet. Vi är säkra på att Susanne även kommer att tillföra mycket till våra kunder, säger Nina de Besche, Executive Director på CBRE i Sverige.

– Fastighetsbranschen har länge lockat och nu får jag chansen att kombinera mina två intressen- fastigheter och kundvård. Det känns otroligt motiverande och inspirerande att få vara med och vidareutveckla CBRE:s affär, kundrelationer och att lära känna mina nya kollegor, säger Susanne Kraft.

Susanne Kraft kommer att påbörja sin anställning hos CBRE i januari 2018.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

CBRE Sweden på Branschguiden

På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrådgivning som gör det möjligt för våra kunder att blomstra – i hela världen.

CBRE Group Inc. är världens största företag inom fastighetsrådgivning med huvudkontor i Los Angeles, USA. Företaget har runt 80 000 anställda och fler än 450 kontor som stödjer fastighetsägare, investerare samt hyresgäster över hela världen.

CBRE i Sverige erbjuder strategisk rådgivning inom – fastighetstransaktioner, hyresgästrepresentation, förvaltning, uthyrning och utveckling, samt värdering. Vi arbetar även med res...

Läs mer om CBRE Sweden på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

De investerade mest i det egna beståndet under 2023

Lista Fastighetssverige listar nu vilka noterade bolag som investerade mest i sina fastigheter under föregående år.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige