Image
Joacim Sjöberg, vd för Castellum.
Joacim Sjöberg, vd för Castellum. Bild: Castellum

Castellums företrädesemission blev övertecknad

Bolag Castellums företrädesemission har blivit övertecknad till cirka 153 procent, enligt det preliminära utfallet.
Publicerad den 31 Maj 2023

Castellum tillförs genom emissionen 10,18 miljarder kronor före avdrag för emissionskostnader, det framgår av ett pressmeddelande.

Emissionen tecknades till cirka 98,7 procent med stöd av teckningsrätter. Därutöver tillkom anmälningar om att teckna aktier utan stöd av teckningsrätter motsvarande cirka 54,4 procent av de erbjudna aktierna. Då emissionen blev övertecknad har inte garantiåtaganden behövts ta i anspråk.

Det slutliga utfallet i emissionen förväntas offentliggöras den 1 juni.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Colliers-toppen: Då vänder fastighetsmarknaden

Bolag Transaktionsmarknaden i Norden är den svagaste på ett decennium och någon särskilt stor ljusning väntar sig inte Colliers under det avslutande kvartalet, även om de väntar sig att det blir det starkaste på året och att ungefär tio miljarder euro ska omsättas fram till årsskiftet. För Fastighetsmarknaden som helhet dröjer det innan återhämtningen är här, först ska börsen och sedan obligationsmarknaden rätta till sig, det berättade Colliers nordiska vd Bård Bjølgerud under bolagets senaste Nordic Outlook-presentation.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige