Image

Bonnier Cityfastigheter rekryterar kvinnokvartett

KARRIÄR Bonnier Cityfastigheter tillsätter ny storkundsansvarig och förstärker sin ekonomiavdelning. Det är totalt fyra nya personer som börjar på företaget.
Publicerad den 14 Augusti 2008

Miranda Jensen har rekryterats som storkundsansvarig inom affärsområde
fastighetsutveckling där hon kommer att ansvara för uthyrnings- och marknadsarbetet.

Miranda kommer närmast från Struktur Svenska Kontor AB där hon under fyra års tid arbetat som projektledare vid flyttprojekt gällande större kontor. Miranda har en magisterexamen i systemvetenskap från Stockholms Universitet där hon även läst psykologi. Miranda tillträder den 15 september 2008.

- Vårt senaste förvärv av fastigheterna Sågen och Bulten vid Hornstull samt de övriga projekt som för närvarande planeras gör att vi ser ett behov av att förstärka vår marknadsavdelning, säger Tomas Hermansson, vd Bonnier Cityfastigheter AB.

Susanne Björkman och Therese Holstein har anställts som bolagsekonomer och kommer att ansvara för redovisningen av ett antal bolag inom Bonnier Cityfastigheter. Susanne kommer närmast från en tjänst som bolagsekonom på fastighetsbolaget Steen & Ström Sverige AB och var dessförinnan på bland annat Rodamco. Susanne tillträdde den 11 augusti 2008.

Therese kommer närmast från en tjänst som redovisningsansvarig för Atodia AB och har tidigare arbetat i sex år som bolagsekonom på Akelius Fastigheter.
- Vi är mycket glada över att ha lyckats rekrytera Miranda, Anneli, Susanne och Therese som alla kommer att bidra till att skapa förutsättningar för vår fortsatta tillväxt. Genom rekryteringen av Miranda kan vi nu lägga in en högre växel i vårt marknadsarbete, säger Tomas Hermansson.

Anneli Albäck tillträdde den 19 maj 2008 en tjänst som redovisningschef. Anneli har god erfarenhet inom fastighetsredovisning och kommer närmast från en tjänst som financial controller på Landic Property Sweden AB och har dessförinnan arbetat som redovisningschef hos fastighetsbolaget Solna Business Park AB (före detta ägt av CLS Holdings plc). Anneli har en civilekonomexamen från Uppsala Universitet.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

En tidigare Balder-topp frikänns från åtal om grovt insiderbrott

Juridik I april hölls hovrättsförhandlingar i det uppmärksammade Collector-målet där elva personer sedan tidigare är dömda i tingsrätten för insiderhandel i nischbanken som skedde under januari 2020. Nu har domen kommit och hovrätten frikänner samtliga inblandade utom en av de huvudmisstänkta före detta Balder-topparna som alltjämt döms för grovt insiderbrott även i hovrätten, den andre frikänns dock från åtalet om grovt insiderbrott. Ekobrottsmyndighetens åklagaren i fallet kommenterar hovrättens domar för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige