Image
Mikael Skattberg, ny regionchef för Ömangruppen och Axcell Fastighetspartner region väst.
Mikael Skattberg, ny regionchef för Ömangruppen och Axcell Fastighetspartner region väst. Bild: Ömangruppen

Axcell Fastighetspartner och Ömangruppen får ny regionchef i väst

Bolag Ny chef för Axcell Fastighetspartner och Ömangruppen region väst blir Mikael Skattberg, med lång erfarenhet inom fastigheter, driftoptimering och säkerhet. – Jag ser fram emot att utveckla fastighetsbranschen tillsammans med både nya och befintliga medarbetare och kunder, säger Mikael Skattberg.
Publicerad den 16 Januari 2024

Axcell Fastighetspartner AB och Ömangruppen Svenska AB är två systerbolag i koncernen Proptech Sweden AB. Huvudkontoret finns i Växjö, men bolagen har verksamhet i hela södra Sverige, samt i Luleå och Örnsköldsvik.

– Att ha lokalkontor på många orter i landet är en otrolig styrka eftersom vi vill jobba nära kunderna. Jag tror också att vi kan hitta många synergieffekter mellan de olika orterna som gör att vi kommer kunna ta oss an fler affärer och skapa värde för fler företag. Vi kommer inom kort också rekrytera flera nya medarbetare till våra olika orter, säger Mikael Skattberg.

Mikael Skattberg har sin bakgrund både inom driftsäkerhet, energieffektivisering och fastighetsutveckling. Han har bland annat arbetat som underhållschef inom Försvaret, som driftschef på Sahlgrenska universitetssjukhuset och han har även varit fastighetschef på Akademiska hus i Göteborg där han jobbat med att utveckla Chalmersområdet. Därmed har han även stor erfarenhet som beställare.

– Jag ser ett stort värde i att kund och leverantör arbetar tätt tillsammans och har en levande dialog. Energieffektivisering och driftsäkerhet av fastigheter ligger i mitt dna och det var bland annat därför jag sökte mig till Ömangruppen och Axcell – här arbetar man med de frågorna på ett professionellt och framåtlutat sätt, säger Mikael Skattberg.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige