Image
Ölands Köpstad.
Ölands Köpstad. Bild: Wikimedia commons

Arwidsro utvecklar åt Nordic Wellness i Ölands Köpstad

Uthyrning Arwidsro utvecklar 1 139 kvadratmeter i Ölands Köpstad åt Nordic Wellness, med färdigställande under tredje kvartalet 2023 och en hyreslängd om tio år.
Publicerad den 9 Maj 2023

Som en del av utvecklingen av Ölands Köpstad kommer lokaler färdigställas åt Nordic Wellness under tredje kvartalet 2023 med en avtalslängd om tio år.

Ölands Köpstad är största handelsplatsen på Öland med cirka 1,9 miljoner besökare årligen. Fastigheten är strategiskt belägen i Färjestaden med närhet till Ölandsbron.

– Vi är glada att utöka vårt samarbete med Nordic Wellness som med denna etablering fortsätter att utveckla Ölands Köpstad till att vara den självklara handelsplatsen på Öland. Kommunens pågående planarbete med att utveckla hela Färjestaden ser vi mycket positivt på vilket i förlängningen kommer att stärka attraktiviteten för Ölands Köpstad, säger Tobias Kjellin Affärsområdesansvarig Arwidsro.

– Trots den oro som varit på den finansiella marknaden fortsätter vi vår tillväxtresa. Vi ser fram emot att kunna fortsätta med att utveckla fastigheter åt våra hyresgäster samt att göra selektiva förvärv inom defensiv dagligvaruhandel under 2023, säger Peter Zonabend, VD Arwidsro.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Visar att vi menar allvar med vår satsning i Finland"

Bolag Strawberry fortsätter sin expansion i Finland. Nu står det klart att bolaget tar över anrika Hotel Katajanokka på Skatudden i Helsingfors – och etablerar Clarion Collection på den finländska marknaden. Strawberrys etableringschef Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige om betydelsen av att lansera Clarion Collection i Finland, om Helsingfors som hotellstad och om hur den finländska hotellmarknaden står sig kontra den svenska.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige