Image
Bild: Istock

Annehem utser ny CFO

Bolag Den 15 november 2023 tillträder Adela Colakovic som ny Chief Financial Officer för Annehem Fastigheter. Hon har sedan 2020 varit koncernredovisningschef och del av ledningsgruppen på Annehem. Adela Colakovic tillträder sin nya tjänst i samband med att hon kommer tillbaka från föräldraledighet.
Publicerad den 4 September 2023

– Det gläder mig att Adela tar nästa steg i Bolaget. Hon har bred erfarenhet av ekonomi- och finansfrågor och känner bolaget väl. Hon kommer att vara betydelsefull för vår framtida utveckling. Jag är också nöjd med att vi har en god successionsplanering och samtidigt främjar kunskap och talangutveckling i Annehem, säger Monica Fallenius, vd på Annehem.

Nuvarande CFO Jan Egenäs går samtidigt över till en roll som senior ekonomisk rådgivare i Annehem fram till och med 30 april 2024.
– Jag vill samtidigt tacka Jan för hans insatser i och med noteringen av bolaget i december 2020 samt det arbete han bidragit med till att utveckla bolaget fram till i dag, säger Monica Fallenius.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Modekedjans inrednings-satsning lämnar centralt läge

Uthyrning Efter fem år lämnar Ellos Home sin butik på Korsgatan mitt i Göteborgs CBD.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige