Image

Alm Equity satsar på hyrköp

Bolag Hyresgästerna i Alm Equitys och Andersson Companys projekt Linbanan i Enköping kan om två år förvärva lägenheten till ett fast pris.
Publicerad den 1 Mars 2016

I dagarna har hyresgästerna flyttat in i de första 70 lägenheterna i Alm Equitys projekt Linbanan Förvaltning i Enköping.

Hyresprojektet ägs av Alm Equity och Andersson Company Fastighets AB och består av totalt 140 lägenheter om 29 kvadratmeter i två etapper, totalt 4 060 kvadratmeter boarea.

Lägenheterna vänder sig främst mot unga vuxna och hyresavtalet är kombinerat med en option för hyresgästen att om två år förvärva lägenheten till ett fast pris som bostadsrätt. De två åren skall underlätta för hyresgästen att spara pengar till insats och finansiering hos bank.

- Vi ser med spänning fram emot att se resultatet av denna satsning samt utvärdera nya alternativ för att nå målgruppen unga vuxna som har stora svårigheter att komma in på bostadsmarknaden, säger Joakim Alm, vd för Alm Equity.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Visar att vi menar allvar med vår satsning i Finland"

Bolag Strawberry fortsätter sin expansion i Finland. Nu står det klart att bolaget tar över anrika Hotel Katajanokka på Skatudden i Helsingfors – och etablerar Clarion Collection på den finländska marknaden. Strawberrys etableringschef Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige om betydelsen av att lansera Clarion Collection i Finland, om Helsingfors som hotellstad och om hur den finländska hotellmarknaden står sig kontra den svenska.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige