Image

Alm Equity byggstartar i centrala Sundbyberg

Bygg/Arkitektur Alm Equity har byggstartat bostadsprojektet Duvboet i centrala Sundbyberg. Projektet omfattar 104 lägenheter och stadsradhus på taket om cirka 7 500 kvadratmeter, lokaler i gatunivå samt garage.
Publicerad den 17 September 2015

Projektet består av ett befintligt kontorshus i korsningen Starrbäcksgatan/Vattugatan som nu genomgår en genomgripande om- och tillbyggnad. Byggnationen utförs av Andersson Company Byggnads AB. Ansvarig mäklare är Bjurfors i Solna/Sundbyberg.

Ombyggnationen kommer att komplettera kvarteret och bidra med en formstark och modern byggnad. Bostäderna är varierande med spännande planlösningar och merparten av lägenheterna har balkong och/eller terrass. Kommunikationerna är mycket goda med endast några minuters gångavstånd till Duvbo tunnelbanestation.

I närheten finns all tänkbar service, restauranger, kommunikationer och shopping. I området finns även idrottsplats, idrottshall och nyrenoverad simhall som bidrar till de boendes aktiva livsstil.

Vi har på senare tid haft flera lyckade bostadsprojekt i Sundbyberg och det är tillfredställande att Alm Equity är med och utvecklar och förädlar i en så växande kommun som Sundbyberg. Här har vi också möjligheten att skapa ett nästintill unikt boende med de exklusiva radhusen p taket. Säger Joakim Alm, vd på Alm Equity AB.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Hjärnan i fokus när AMF "labbar" framtidens kontor

Bygg/Arkitektur Med hjärnan i fokus. Så kan man kanske sammanfatta hur AMF Fastigheter tillsammans med Merry Monday tagit sig an det nya huvudkontoret. I hjärtat av Mood-huset så kommer kollegorna med start måndag välkomnas in i tre av årets årstider. Fastighetssverige var där för att få ta del av de tankar som format det framtidsspanande kontorslandskapet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige