Image
Solna Centrum, exteriörbild.
Solna Centrum, exteriörbild. Bild: Alecta Fastigheter

Alecta Fastigheter och Astar förlänger hyresavtal i Solna Centrum

Uthyrning Utbildningsföretaget Astar förlänger sitt hyresavtal om 2594 kvadratmeter i Solna Centrum med fastighetsägaren Alecta Fastigheter i tre år. I Solna Centrum hyser företaget vuxenutbildningar till cirka 1200 elever inom flertalet olika yrkesområden.
Publicerad den 7 November 2023

– Vi är mycket glada över att Astar vill fortsätta vara en del av Solna Centrum. Deras verksamhet bidrar verkligen till platsen och går helt i linje med Alecta Fastigheters vision om att lyfta människor, säger Emellie Brink, biträdande kund- och fastighetschef på Alecta Fastigheter.

Alecta Fastigheter och Astar har idag ett utbyte av varandras verksamheter. Elever på Astars målarutbildning har genomfört sin praktik hos Alecta Fastigheter. Det var bland annat praktiksamarbetet och Alecta Fastigheters flexibilitet som gjorde att Astar valde att förlänga avtalet.

– Det är mycket stimulerande när vi som fastighetsägare hittar samarbeten med våra hyresgäster. Att förvalta och utveckla ett köpcentrum som Solna Centrum kräver många olika tjänster och kompetenser som vi gärna introducerar för Astars elever genom praktikplatser, avslutar Emellie Brink.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

NCC-vd:n: "Vi är inte immuna"

Bolag Det är samma marknad som förra året. Det säger NCC:s vd Tomas Carlsson när han kommenterar marknadsutsikterna. Även om vissa områden i bolaget har det något tuffare så påverkas kassaflödet positivt av att de inte har investerat i fastighetsutveckling under första kvartalet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige