Image
Västerås.
Västerås. Bild: Västerås stad

Active Fastighet hyr ut till Liebherr i Västerås

Uthyrning Active Fastighet gör ytterligare en uthyrning i Irsta Företagspark, Västerås. Hyresgäst är Liebherr Sverige AB som nu etablerar verkstad i Företagsparken.
Publicerad den 28 Mars 2023

– Det är med stor glädje som vi välkomnar Liebherr till verksamhetsanpassade lokaler om ca 1 000 kvadratmeter i Irsta Företagspark. Bolaget flyttar in den 1 Juli, Vi kan konstatera att Irsta Företagspark har ett geografiskt läge och ett lokalutbud som efterfrågas och att intresset för området är mycket stort. Vårt arbete med att skapa en av Västerås mest attraktiva industriområden fortsätter, och vårt mål är att bidra till våra hyresgästers verksamhet och framgång. Vi är mycket stolta över vårt samarbete med Liebherr och ser fram emot ett långt och givande utbyte med dem säger Mikael Wallner, vd Active Fastighet.

Liebherr är en av världens största tillverkare av anläggningsmaskiner med över 50 000 anställda och är ett självständigt bolag som leds av 3:e generationen Liebherr. Huvudkontoret ligger i Schweiz.

– Liebherr Sverige AB ansvarar sedan 2006 för försäljning av entreprenadmaskiner, bandkranar, hamnkranar och grundläggningsmaskiner i Sverige. Runt om i landet finns fälttekniker och ett flertal serviceanläggningar. Active Fastighet har varit mycket lyhörda för våra behov och vi ser fram emot vår etablering i Irsta Företagspark, som är strategisk för oss och bidrar till vår fortsatta tillväxt säger Jörg Miethke, försäljningsdirektör Liebherr.

– Det känns otroligt stimulerande och spännande med denna uthyrning. Det är ingen tvekan om att det är en kvittens på den attraktion som Irsta Företagspark har samt vår förmåga att erbjuda den miljö och den skräddarsydda lokal som företag och entreprenörer önskar säger Patrik Sarin, styrelseordförande för Active Fastighet.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Roger Akelius: "Leiv behövs hos SBB"

Bolag För Fastighetssverige kommenterar Akelius grundare Roger Akelius fredagens stora bomb i fastighetsbranschen – att Ilija Batljan avgår som vd för SBB och ersätts av Akelius CFO Leiv Synnes.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige