Image

70 procent av Kungsbron uthyrd

UTHYRNING NCC Property Development har tecknat två hyresavtal omfattande totalt cirka 1 500 kvadratmeter i kontorsfastigheten Kungsbron i centrala Stockholm. Fastigheten är sedan tidigare såld till Vital Forsikring.
Publicerad den 8 September 2008

- Kungsbron är nu uthyrd till cirka 70 procent och vi ser ett stort intresse från flera intressenter, säger Magnus Widén, regionchef för Stockholm på NCC Property Development.

De nya hyresgästerna flyttar in i augusti och september 2009.

Kungsbron blir ett helt nytt kontorskvarter om 18 000 kvadratmeter där både arbetsplatser, butiker och parkeringsplatser samlas under ett tak. NCC:s kontorsprojekt har ett strategiskt läge mitt i centrala Stockholm, precis norr om Kungsbron med direktkontakt till Arlanda Express och Stockholms centralstation.

Kungsbron kommer att ge liv åt en ny del av Stockholms kommersiella centrum och ingår i en större exploatering med både kontor, hotell och bostäder på Norra Bantorget i Stockholm.

Tidigare har avtal tecknats med DTZ, Emric, Essen International, FAR, Implement och SunGard som flyttar in från januari 2009, samt Pressbyrån som öppnar sin butik i januari 2009. Uthyrning av övriga lokaler, klara för inflyttning i etapper under 2009, pågår och diskussioner förs med flera intressenter.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Obos Nya Hem-vd:n vill se sänkta trösklar till ägt boende

Bostäder Det är ingen nyhet att exempelvis lärare, poliser och brandmän har svårt att efterfråga nybyggda bostadsrätter på många håll i landet. Sofia Ljungdahl, vd för Obos Nya Hem, menar att de som får samhället att fungera också borde har råd med en egen bostad. – Det här är en jätteviktig fråga, speciellt nu när det är tuffa tider. Något måste göras så att fler kan ta sig in på den ägda bostadsmarknaden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige