Image

Veidekke-vd till NAI Svefa

KARRIäR Håkan Bergquist, tidigare vd inom Veidekkekoncernen med ansvar för bostads- och fastighetsutveckling, har rekryterats till NAI Svefas nya fastighetsutvecklingsgrupp.
Publicerad den 14 September 2010

- Håkan Bergquist blir ett viktigt tillskott i det pågående arbetet med att bygga upp en slagkraftig organisation och kommer att arbeta som projektledare för såväl större som mindre projekt, säger Christer Skagerlind, vd för NAI Svefa fastighetsutveckling AB.

Lennart Weiss, koncernchef för NAI Svefa betonar att samarbetet med Håkan Bergquist både har strategisk och operativ innebörd.

- Med rekryteringarna av Christer och Håkan förfogar NAI Svefa över två mycket erfarna och respekterade namn inom fastighetsutvecklingsområdet vilket kommer att ge en redan mycket lovande start för detta nya affärserbjudande ytterligare skjuts framåt. Håkans erfarenheter av att initiera och driva stora samarbetsprojekt, som Veidekkes samarbete med Bouwfonds samt samarbetet med NCC och Besqab avseende Beckombergaområdet, är ytterligare en tillgång
som vi värderar och som kommer att få stor betydelse framåt, säger Lennart Weiss.

Håkan Bergquist avslutade sin anställning inom Veidekke den 30 juni i år där han varit anställd sedan 1999 med ansvar för att bygga upp företagets fastighetsutvecklingsverksamhet i Sverige. Håkan har arbetat med projektutveckling under hela sin yrkeskarriär, tidigare bland annat inom HSB.



Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Just nu: Även Oscar Properties andra rekonstruktionsansökan avslås

Juridik Idag hölls det konkursförhandling kring Oscar Properties och tingsrätten meddelar Fastighetssverige att något beslut om konkurs inte har tagits. Däremot kan Fastighetssverige berätta att även bolagets andra ansökan om rekonstruktion har avvisats av tingsrätten, på liknande grunder som den första ansökan.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige