Image

Väsbyhem storsatsar på underhåll

BOLAG Väsbyhems styrelse har tagit beslut om en rekordsatsning på underhåll av bostadsbeståndet uppgående till 310 miljoner kronor eller motsvarande cirka 813 kronor per kvadratmeter under 2010.
Publicerad den 14 Januari 2010

En stor del av insatserna utgörs av energibesparande åtgärder.

Den extra satsningen är möjlig att genomföra tack vare de stora försäljningar som genomförts de senaste åren då drygt 800 lägenheter sålts till privata aktörer och knappt 1 400 lägenheter sålts genom ombildning till bostadsrätt.

- Vi har som branschen i övrigt ett stort underhållsbehov av bostadsbeståndet som uppfördes under miljonprogrammet och har, de senaste tre åren, redan förnyat cirka 800 lägenheter. Nu tar vi ytterligare ett steg för att se till att våra fastigheter under en lång tid framöver kommer att vara attraktiva att bo i för våra kunder säger Väsbyhems vd Ulf Dohnhammar.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så tickar Arnhult-bolagets portfölj nedåt

Transaktioner M2 Asset Management, genom fastighetsverksamheten M2 Gruppen, fortsätter tunna ut portföljen. Denna gång blir det på den sista småländska marknaden som de har kvar i portföljen. Fastighetssverige har kartlagt hur bolaget portfölj krympt det senaste året.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige