Image

Tammsvik och Summit går ihop

BOLAG Tammsvik och Summit, två av landets främsta möteskoncept, gör nu gemensam sak för att möta en allt hårdare marknad. Tillsammans erbjuder man en samlad paketering med ett heltäckande utbud för alla typer av möten.
Publicerad den 13 Februari 2009

- Det var ett lättfattat beslut. Vi har en tid tittat på att komplettera vårt erbjudande genom investeringar inom citynära dagkonferensanläggningar. Men varför gå över ån efter vatten när det redan finns otroligt bra aktörer. När vi började samtala fann vi varandra direkt, vi hade ett ömsesidigt behov, säger Johan Hjort, vd för Tammsvik Konferens & Herrgård och Krägga Herrgård.

Tammsvik Konferens & Herrgård är en av landets största konferensanläggningar, Till anläggningen hör också exklusiva Mälargården och anrika Krägga Herrgård.

Summit Konferens & Event innefattar fyra dagkonferensanläggningar i Stockholm. De bägge företagen erbjuder nu genom sitt samarbete en heltäckande produktmix av dag- och övernattningskonferenser i Mälardalen.

– I en tid när kostnadseffektivitet blir allt viktigare gör vi detta för att våra kunder på ett enkelt och snabbt sätt ska få hela sitt mötesutbud tillgodosett genom en enda kontakt. Avgörande för samarbetet var våra gemensamma värderingar och att vi drivs av samma saker. Men den största vinnaren är helt klart kunden, säger Cissi Meltzer, vd för Summit Konferens & Event.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sofia Ljungdahl: "Vi måste bygga mer flexibelt"

Bolag Hur har Sverige-satsningen gått för norska Obos hittills? Är teamet på plats och riktningen lagd? Fastighetssverige har mött upp Sofa Ljungdahl, vd för Obos Nya Hem, och pratat allt från byggrättsportföljer till fotboll.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige