Image

Snellman rekryterar italiensk M&A-expert

KARRIäR Advokatbyrån Hannes Snellman förstärker sin verksamhet i Stockholm genom att rekrytera Carla Cervelli. Hon kommer närmast från en liknande tjänst på en advokatbyrå i Rom.
Hennes fokus är företagstransaktioner och hon har speciell erfarenhet inom fastighets- och infrastrukturprojekt.
Publicerad den 15 April 2010

Carla Cervelli har omfattande internationell erfarenhet från de italienska och brittiska advokatbyråerna Bonelli Erede Pappalardo och Slaughter & May, och hon förväntas spela en viktig roll i Hannes Snellmans gränsöverskridande transaktionsverksamhet.

- Rekryteringen av Carla Cervelli tillför mycket värdefull kompetens och internationell erfarenhet till vår M&A-verksamhet. Jag är övertygad om att Carla med sin genuina internationella erfarenhet kommer att bli mycket viktig för byråns samlade kompetens. Rekryteringen av Carla går i linje med vår ambition att bygga en pan-nordisk firma med hög international profil, säger Fredrik von Baumgarten, managing partner på Hannes Snellman i Stockholm.


Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Visar att vi menar allvar med vår satsning i Finland"

Bolag Strawberry fortsätter sin expansion i Finland. Nu står det klart att bolaget tar över anrika Hotel Katajanokka på Skatudden i Helsingfors – och etablerar Clarion Collection på den finländska marknaden. Strawberrys etableringschef Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige om betydelsen av att lansera Clarion Collection i Finland, om Helsingfors som hotellstad och om hur den finländska hotellmarknaden står sig kontra den svenska.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige