Image

Ramböll flyttar in på Krukmakargatan

UTHYRNING Ramböll hyr sitt nya huvudkontor av AP Fastigheter på Krukmakargatan i Stockholm. I månadsskiftet oktober/november flyttar Ramböll in.
Publicerad den 14 Oktober 2008

Med AP Fastigheter som fastighetsägare har under det senaste året fastigheten, där länsrätten tidigare bott, genomgått en omfattande renovering, allt i syfte att skapa en modern och representativ arbetsplats. Genom att forma en arbetsmiljö som präglas av dynamik, öppenhet och flexibilitet ökar förutsättningarna för helhetsförståelse, samverkan, lärande och ökad kundnytta.

Cirka 400 medarbetare flyttar in i Rambölls nya huvudkontor.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Unik lista: Så mycket elstöd har betalats ut till bygg- och fastighetssektorn

Lista Under de första tre dagarna sedan det att ansökan om elstöd till företag öppnade har över 17 000 företag sökt elstöd och Skatteverket har betalat ut drygt 1,9 miljarder kronor. Över 5 000 av företagen som sökt hör till bygg- och fastighetsverksamhet, det kan Fastighetssverige visa med hjälp av unik statistik över de ansökningar som hittills har beviljats och betalats ut.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige