Image

Quartiers drömmer om spansk game changer

Bygg/Arkitektur På solkusten i Marbella har nu Quartiers Properties planer på att tredubbla sitt hotellområde. Planen har hela tiden varit att man skulle växa och nu väntas positiva besked i den riktningen från kommunen. Marcus Johansson Prakt, vd för Quartiers, berättar för Fastighetssverige om den ökande investeringsviljan i Spanien och vad utvidgningen kommer innebära för dem som bolag.
Publicerad den 31 Maj 2023

Senast från Fastighetssverige Plus

Colliers-toppen: Då vänder fastighetsmarknaden

Bolag Transaktionsmarknaden i Norden är den svagaste på ett decennium och någon särskilt stor ljusning väntar sig inte Colliers under det avslutande kvartalet, även om de väntar sig att det blir det starkaste på året och att ungefär tio miljarder euro ska omsättas fram till årsskiftet. För Fastighetsmarknaden som helhet dröjer det innan återhämtningen är här, först ska börsen och sedan obligationsmarknaden rätta till sig, det berättade Colliers nordiska vd Bård Bjølgerud under bolagets senaste Nordic Outlook-presentation.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige