Image
Sten Gejrot.
Sten Gejrot. Bild: K2A

Ny ordförande i K2A

Bolag Sten Gejrot föreslås bli styrelseordförande i K2A Fastigheter.
Publicerad den 23 Mars 2022

Johan Thorell har meddelat valberedningen att han avböjer omval som styrelseordförande, men att han däremot är tillgänglig som ordinarie ledamot i styrelsen. Valberedningen har därför beslutat att föreslå att Sten Gejrot ska väljas till ny styrelseordförande i Bolaget vid årsstämman den 29 april 2022.
Sten Gejrot har varit styrelseledamot i bolaget sedan 2017 och valberedningen anser att han med sin erfarenhet och kunskap som nuvarande ledamot i bolaget kommer att kunna ta sig an rollen som styrelseordförande på ett snabbt och effektivt sätt.

Utöver Sten Gejrot föreslår valberedningen vidare omval av samtliga nuvarande ledamöter, det vill säga Johan Thorell, Johan Knaust, Johan Ljungberg, Claes-Henrik Julander, Ludwig Holmgren och Ingrid Lindquist.

Bolagets valberedning består av Peter Möller, utsedd av Johan Knaust med bolag, Sten Gejrot, utsedd av Johan Thorell med bolag, och Karl Lilja, utsedd av Johan Ljungberg med bolag. Ordförande i valberedningen har varit Karl Lilja. Sten Gejrot har inte deltagit i valberedningens beredning och beslut rörande honom själv.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

K2A på Branschguiden

K2A är en snabbt växande och långsiktig fastighetsägare som utvecklar hyresbostäder och samhällsfastigheter för egen förvaltning. Vår inriktning är välplanerade, yteffektiva hyresbostäder för alla typer av boenden i Sverige där efterfrågan är hög. Vi bygger Svanenmärkta hus i svenskt trä – ett förnybart material som används i en effektiv industriell process där vi tar ansvar från naturens egen produktion till färdig bostad. Det gör oss till det gröna fastighetsbolaget. En position vi är stolta över att förvalta och utveckla.

K2A är en modern version av den ga...

Läs mer om K2A på Branschguiden

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny lag om tvistelösning för de privata fastighetsägarnas hyresförhandlingar

Sverige Under fredagen klubbades en ny lag som börjar gälla 1 januari nästa år. Den ska hjälpa till med tvistelösningen med privata hyresvärdar. Fastighetssverige tog reda på vad Socialdemokraterna velat åstadkomma med lagförslaget som nu klubbats och varför vänsterpartiet har invändningar mot den.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige