Image

NAI Svefa ingår i ett nytt nordiskt team

BOLAG Den globala fastighetskonsulten NAI tror på den nordiska fastighetmarknaden och sätter ihop ett nytt transaktionsteam. Där ingår NAI Svefa tillsammans med NAI i Norge, Danmark, Finland och Baltikum.
Publicerad den 2 December 2009

Det nya teamet benämns NAI Nordic Advisory Team och har specialister i Norge, Sverige, Baltikum, Finland och Danmark.

Satsningen ligger i linje med den allt kraftigare internationaliseringen av fastighetsmarknaden och gör dessutom att NAI står väl rustade när marknaden vänder och fler investeringar letar sig till norra Europa.

På NAI Svefa är man entusiastiska inför satsningen.
- Tillsammans kan vi erbjuda rådgivning till ägare och finansiärer som behöver omstrukturera sina portföljer i dessa utmanande tider. Vi kan erbjuda en granskning av alla typer av tillgångar. Alla bolagen som ingår i det nya teamet har kvalificerade fastighetsexperter som kan erbjuda värdering och rådgivning på engelska och lokala språk, säger Mikael Holmström, vd på NAI Svefa Transactions.

Förutom att NAI Nordic Advisory Team har kunnig personal i de länderna där man verkar, har man också ett kraftigt globalt stöd av NAI som har 325 kontor i 55 länder.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Kan bli sju svåra år för bostadsmarknaden"

Bostäder Mörker och ljusglimtar är vad SBAB:s chefsekonom Robert Boije ser när han blickar ut mot bostadsmarknaden. Men att nu Riksbanken sänkt räntan är en av bitarna till att det nu kan bli positivt för bostadsbyggarna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige