Image
Hans Wallenstam och Erik Selin medverkar i exklusiva intervjuer på den digitala mötesplatsen Lokalmarknadsdagen om drygt två veckor, torsdagen den 18 mars.
Hans Wallenstam och Erik Selin medverkar i exklusiva intervjuer på den digitala mötesplatsen Lokalmarknadsdagen om drygt två veckor, torsdagen den 18 mars.

Lokalmarknadsdagen: Två av branschens tungviktare i exklusiva intervjuer

Lokalmarknadsdagen Mars Om drygt två veckor, torsdag den 18 mars, hålls anrika Lokalmarknadsdagen i Göteborg. Den här gången blir det som ett helt digitalt event, men innehållsmässigt ser det ut som det brukar – analyser, marknadsuppdateringar, intervjuer med de tyngsta i branschen. De sistnämnda utgörs i det här fallet av Erik Selin och Hans Wallenstam.
Publicerad den 3 Mars 2021

I den första av två tunga intervjuer möter vi Erik Selin som utvecklat Balder till Sveriges största noterade fastighetsbolag. För de flesta behöver han ingen närmare presentation. Här får vi höra om varför han investerar som han gör, hur han ser på marknaden i allmänhet och Göteborg i synnerhet och mycket mer.

Mot slutet av dagen får vi dessutom träffa Hans Wallenstam. Den här gången i en ny roll – den som författare. Mitt i coronakrisen släppte Hans Wallenstam nämligen en bok om 90-talskrisen. Här minns Hans Wallenstam tillbaka på krisen, berättar om sina nya erfarenheter som författare och drar paralleller till dagens situation.

Du anmäler dig till seminariet här!

Vi kommer att använda ett avancerat tekniksystem som gör det digitala eventet så nära ett fysiskt man kan komma.
Förutom att du ser hela programinnehållet – som du hittar här – på din dator, padda, mobil eller tv kan du även bland annat:
# Mingla och boka möten med andra deltagare.
# Ställa frågor till talarna och moderatorn.
# Videochatta med andra deltagare.
# Besöka utställarnas montrar och ta del av filmer och mycket annat material.
# Kommunicera direkt med utställarna.

Läs mer om samtliga talare här.

Fastighetssverige arrangerar seminariet tillsammans med Business Region Göteborg.
Partnerföretag är Uni3 by Geely - läs mer om dem här.

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY