Image

Karolinen anlitar Addici

AFFÄRER Fastighetsbolaget Karolinen väljer Addici som leverantör av internservice i sina sju kontorsfastigheter i Karlstad. Addici tar från första juli i år hand om konferenscenter, företagscenter, receptioner, säkerhet, lokalvård och catering med mera.
Publicerad den 19 Februari 2009

Avtalet sträcker sig över fyra år och Addici tar över viss personal från Karolinen Fastigheter för att sköta uppdraget.

- Vi möter på detta sätt våra sparkrav på verksamheten. Samtidigt väntar vi oss att uppdragsförhållandet med Addici gör att servicen till våra hyresgäster blir bättre, säger Leif Andersson, vd på Karolinen Fastigheter.

Karolinen Fastigheter äger och driver sju kontorsfastigheter i Karlstad. Förutom service till företag som är hyresgäster driver Karolinen också ett företagscenter som hyr ut kontorsrum och tillhörande service för kortare och längre perioder.

I fastigheten Karolinen på Våxnäsgatan 10 finns också tolv olika konferenslokaler för grupper mellan sex och 198 personer som Addici nu kommer att driva.

Addici stärker i och med uppdraget sin position som serviceleverantör i Värmland med uppdrag för kunder som Tieto, Teliasonera och Kristinehamns kommun.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är arkitektbolagen med flest projekt och högst intäkter

Bolag Arkitektbranschen har drabbats hårt av lågkonjunkturen, men nu kan en vändning vara på gång. Det visar en ny rapport från Tendium och Byggfakta som Fastighetssverige tagit del av. Här kan du bland annat läsa om vilka arkitektbolag som toppar listorna över antal projekt och högst intäkter.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige