Image

JM rekryterar från Skanska

KARRIäR JM rekryterar Martin Svahn till tjänsten som ny chef för JM Bostad region väst. Han kommer närmast från Skanska, där han har arbetat med projektutveckling.
Publicerad den 2 September 2010

Svahn tillträder tjänsten den 1 januari 2011.

- Vi är väldigt glada över att Martin Svahn med sin gedigna erfarenhet av projektutveckling av bostäder i Göteborgsregionen valt att börja på JM, säger Sören Bergström, affärsenhetschef på JM Bostad Riks.

- Regionen är inne i ett expansivt skede med goda möjligheter till tillväxt och här kommer Martins erfarenhet och kontaktnät att ha en avgörande betydelse.
Martin Svahn ersätter tidigare regionchefen Mats Karlsson som nu går vidare till nya arbetsuppgifter inom JM.

Fakta/ Martin Svahn
Utbildning: Civilingenjör, Väg- och Vatten.
Tidigare anställning: Kommer närmast från tjänsten som marknadsområdeschef för Skanska Projektutveckling Skanska Nya Hem Väst.
Ålder: 35 år.
Familj: Gift, två barn.
Bor: Landvetter.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Visar att vi menar allvar med vår satsning i Finland"

Bolag Strawberry fortsätter sin expansion i Finland. Nu står det klart att bolaget tar över anrika Hotel Katajanokka på Skatudden i Helsingfors – och etablerar Clarion Collection på den finländska marknaden. Strawberrys etableringschef Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige om betydelsen av att lansera Clarion Collection i Finland, om Helsingfors som hotellstad och om hur den finländska hotellmarknaden står sig kontra den svenska.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige