Image

Jernhusen inviger nytt loungekoncept

BOLAG På tisdag inviger Jernhusen den nya stationsloungen på Göteborgs centralstation. Loungen är ett nytt unikt koncept där tågoperatörer och andra företag kan erbjuda sina kunder en lugn och avkopplande stund i anslutning till sin resa samt tillgång till möteslokaler. Göteborg är först ut bland landets stationer med detta koncept.
Publicerad den 10 December 2009

En av nyheterna är att det inte bara är tågoperatörer som kan erbjuda sina kunder tillgång till loungen. Jernhusen har tecknat avtal med bland annat Nordeas First Card och Handelsbanken Business Card om att deras kortinnehavare får tillgång till stationsloungen. Även tågoperatörer som Öresundståg kommer att erbjuda sina affärsresenärer förmån till loungen.

Målgruppen är främst affärsresenärer, men andra besökare är också välkomna.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige