Image

EFM rekryterar från JLL

KARRIäR EFM Sverige rekryterar Michel Berglund från Jones Lang LaSalle. Han kommer att inneha titeln head of facilities och ska ansvara för bolagets driftavdelning.
Publicerad den 11 Mars 2010

Driftavdelningen har cirka 70 medarbetare.

- Vi är mycket nöjda med rekryteringen av Michel Berglund som har en imponerande meritlista, säger Christian Olofsson, vice vd för EFM Sverige.

- Michel kommer att vara en drivande kraft i vårt arbete med att effektivisera och optimera driften av de fastigheter vi förvaltar, och driva vårt energiarbete framåt.

Berglund har närmast arbetat tre år för Jones Lang Lasalle, som EMEA Operations Manager för Facilities avdelningen. Tidigare har han arbetat för Johnson Controls IFM Nordic AB, bland annat som facility manager i Norden.

EFM (European Fund Management) Sverige är en av Sveriges största köpcentrumförvaltare och förvaltar idag en portfölj om 57 fastigheter, varav 26 är köpcentrum. EFM:s klienter är Boultbee och Nordic Retail Fund.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

NCC-vd:n: "Vi är inte immuna"

Bolag Det är samma marknad som förra året. Det säger NCC:s vd Tomas Carlsson när han kommenterar marknadsutsikterna. Även om vissa områden i bolaget har det något tuffare så påverkas kassaflödet positivt av att de inte har investerat i fastighetsutveckling under första kvartalet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige