Image

Corem köper mer i Danmark

Transaktioner Corem köper en fastighet i Greve kommun strax utanför Köpenhamn för 52 miljoner danska kronor.
Publicerad den 19 December 2014
Eva Landén. Bild: Corem
Eva Landén.

Fastigheten omfattar drygt 90 000 kvadratmeter mark, varav 12 500 kvadratmeter byggnader, till ett värde om 52 miljoner danska kronor, motsvarande 66 miljoner svenska kronor.
Fastigheten är fullt uthyrd och i samband med tillträdet tecknas ett nytt triple net-avtal, vilket omfattar hela fastigheten.

Planerat tillträde är 1 april 2015.

- Fastigheten i Greve kommun har ett utmärkt geografiskt läge precis intill motorvägen, med cirka 25 kilometer till Köpenhamns centrum och Öresundsbron. Transaktionen innefattar ett stort markområde och vi välkomnar ett av Europas ledande företag inom maskinuthyrningsbranschen som hyresgäst, säger Eva Landén, vd på Corem.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Corem Property Group på Branschguiden

Corem är ett fastighetsbolag som förvärvar, förvaltar och förädlar fastigheter i attraktiva logistikområden i Sverige samt Danmark. Vårt mål är att vara det ledande fastighetsbolaget inom lager-, logistik och handelsfastigheter, något vi når genom att arbeta långsiktigt och vara en riktigt bra affärspartner till våra hyresgäster.

Våra fastigheter finns i lägen som är värdefulla för er som hyresgäst, kring Sveriges största städer och logistiska hubbar med närhet till de stora tillfartslederna.

Med drygt 1 380 tkvm i vår fastighetsportfölj kan vi erbjuda en mäng...

Läs mer om Corem Property Group på Branschguiden

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY