Image

Corem köper mer i Danmark

Transaktioner Corem köper en fastighet i Greve kommun strax utanför Köpenhamn för 52 miljoner danska kronor.
Publicerad den 19 December 2014
Annons
Image
Eva Landén. Bild: Corem
Eva Landén.

Fastigheten omfattar drygt 90 000 kvadratmeter mark, varav 12 500 kvadratmeter byggnader, till ett värde om 52 miljoner danska kronor, motsvarande 66 miljoner svenska kronor.
Fastigheten är fullt uthyrd och i samband med tillträdet tecknas ett nytt triple net-avtal, vilket omfattar hela fastigheten.

Planerat tillträde är 1 april 2015.

- Fastigheten i Greve kommun har ett utmärkt geografiskt läge precis intill motorvägen, med cirka 25 kilometer till Köpenhamns centrum och Öresundsbron. Transaktionen innefattar ett stort markområde och vi välkomnar ett av Europas ledande företag inom maskinuthyrningsbranschen som hyresgäst, säger Eva Landén, vd på Corem.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Corem Property Group på Branschguiden

Corem har sedan starten 2007 förvärvat, förvaltat och förädlat kommersiella fastigheter i Sverige och Danmark. Vi har ett långsiktigt perspektiv i allt vi gör och förvaltar fastigheterna med egen personal med målet att vara en riktigt bra affärspartner, med närhet till våra hyresgäster.

Genom 2021 års förvärv av Klövern kompletterades Corems bestånd av fastigheter för citynära logistik med Klöverns bredare fastighetsbestånd med tonvikt på kontor. Tillsammans är vi nu ett av Nordens ledande fastighetsbolag, med ett brett utbud av kommersiella lokaler och fortsatt foku...

Läs mer om Corem Property Group på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är Örebros största fastighetsägare

Lista Fastighetssverige har kartlagt de tio största fastighetsägarna i landets tio största kommuner. I dag har turen kommit till Örebro, som med 156 987 invånare är landets sjätte största kommun enligt SCB.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige