Image

Corem köper mer i Danmark

Transaktioner Corem köper en fastighet i Greve kommun strax utanför Köpenhamn för 52 miljoner danska kronor.
Publicerad den 19 December 2014
Eva Landén. Bild: Corem
Eva Landén.

Fastigheten omfattar drygt 90 000 kvadratmeter mark, varav 12 500 kvadratmeter byggnader, till ett värde om 52 miljoner danska kronor, motsvarande 66 miljoner svenska kronor.
Fastigheten är fullt uthyrd och i samband med tillträdet tecknas ett nytt triple net-avtal, vilket omfattar hela fastigheten.

Planerat tillträde är 1 april 2015.

- Fastigheten i Greve kommun har ett utmärkt geografiskt läge precis intill motorvägen, med cirka 25 kilometer till Köpenhamns centrum och Öresundsbron. Transaktionen innefattar ett stort markområde och vi välkomnar ett av Europas ledande företag inom maskinuthyrningsbranschen som hyresgäst, säger Eva Landén, vd på Corem.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Corem Property Group på Branschguiden

Corem har sedan starten 2007 förvärvat, förvaltat och förädlat kommersiella fastigheter i Sverige och Danmark. Vi har ett långsiktigt perspektiv i allt vi gör och förvaltar fastigheterna med egen personal med målet att vara en riktigt bra affärspartner, med närhet till våra hyresgäster.

Genom 2021 års förvärv av Klövern kompletterades Corems bestånd av fastigheter för citynära logistik med Klöverns bredare fastighetsbestånd med tonvikt på kontor. Tillsammans är vi nu ett av Nordens ledande fastighetsbolag, med ett brett utbud av kommersiella lokaler och fortsatt foku...

Läs mer om Corem Property Group på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Det blir Castellums fokus under nye vd:n

Bolag Efter Rutger Arnhults avsked har branschens mest uppmärksammade vd-stol nu fyllts sedan Joacim Sjöberg utsetts till vd för Castellum på permanent basis. För Fastighetssverige ger Joacim Sjöberg sin syn på nya rollen, perioden som tf vd, styrkan i att ha suttit i styrelsen för bolag och hur han ser på Castellums position nu och inför framtiden och vilka fastigheter bolaget kommer fokusera på framöver.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige