Image

Bolaget som publiken tror mest på

Göteborg 400+ På seminariet Göteborg 400+ diskuterade P-G Persson, Ola Serneke, Christel Armstrong Darvik och Hans Wallenstam framtidens Göteborg. Efteråt fick publiken svara på en mentometerfråga kring vilket av bolagen de helst skulle investera i.
Publicerad den 31 Maj 2016

Frågan gällde vilket bolag publiken helst skulle vilja investera i nu med en tidshorisont fram till Göteborgs 400-årsjubileum i juni 2021.

Resultatet blev att drygt 40 procent valde Serneke och Platzer och Wallenstam delade andraplatsen med drygt 20 procent vardera.

De fyra diskuterade hur de storslagna framtidsplanerna ska kunna genomföras i Göteborg, som är känt för sina många överklaganden.

- Jag är optimist, och jag tycker mig se en mer optimistisk syn på de här sakerna på senare tid. Tror man att saker går att lösa, då går de oftast att lösa, sa Ola Serneke.

Christel Armstrong Darvik ser konkurrensen om resurserna som ett hot.

- Jag önskar att Västlänken redan var byggd. Nu byggs den samtidigt som alla våra projekt, det är klart att det blir trångt med resurserna.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Västerås

 

Var: Elite Stadshotellet Västerås, Stora Torget, 722 15 Västerås.

När: 29 mars 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).

Du anmäler dig till seminariet här. (Anmälan stänger torsdag 23 mars 2017)

 

Fastighetsmarknadsdagen är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Västerås som arrangeras av branschmagasinen Fastighetssverige och Lokalnytt.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, bostadsmarknad, retail, transaktionsmarknad m.m.) i Västerås som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

I de olika panelerna möter du nyckelpersoner från branschen.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Fastighetsmarknadsdagen Västerås arrangeras av Fastighetssverige och Lokalnytt, som också arrangerar seminarierna Fastighetsmarknadsdagen Östergötland (tillsammans med Nulink och näringslivskontoret i Norrköping), Lokalmarknadsdagen (tillsammans med Business Region Göteborg), Fastighetsmarknadsdagen Uppsala (tillsammans med Uppsala kommun), Göteborg 400+, Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering, Fastighetskvinnan, Fastighetsdagarna, Fastighetsmarknadsdagen Örebro, 
Fastighetsmarknadsdagen Stockholm (med tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor) och Fastighetsmarknadsdagen Öresund. 

Läs om 2016 års upplaga här.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se

 

Partners:

Mer från Fastighetssverige