Image
Bas Barkarby
Bas Barkarby Bild: Atrium Ljungberg

Atrium Ljungberg hyr ut till Distriktstandvården i Bas Barkarby

Uthyrning Atrium Ljungberg har hyrt ut närmare 400 kvadratmeter i Bas Barkarby till Distriktstandvården. Kliniken öppnar under hösten 2023 och blir ytterligare ett tillskott till det utbud av vård och hälsa som idag finns i huset. Sedan tidigare finns även Almakliniken vårdcentral och Friskis&Svettis i Bas Barkarby.
Publicerad den 21 Mars 2023

– Vi ser verkligen fram emot att öppna en klinik i Bas Barkarby, som ligger strategiskt mitt i det växande Barkarby. Det är viktigt för oss att kunna erbjuda tillgänglig tandvård, och de goda kommunikationerna gör att läget känns perfekt. Det ska verkligen bli jätteroligt att få välkomna patienterna till vår nya klinik i Bas Barkarby, säger Erik Alexandersson, vd Distriktstandvården.

Bas Barkarby med sina 14 våningar slog upp sina portar i januari 2022, mitt i Barkarbystaden som är ett av Stockholms mest expansiva områden. Läget är strategiskt precis intill E18, pendeltåg och den kommande tunnelbanestationen. Bas Barkarby är ett multifunktionellt kvarter för näringsliv, kultur, lärande och hälsa. I huset ryms förutom vårdcentral och gym även en gymnasieskola, idrottshall, restaurang och flera kontor. Barkarby växer i snabb takt för att kunna rymma 30 000 invånare och redan idag bor och verkar cirka 7 000 personer i stadsdelen.

– Vi är glada att hälsa Distriktstandvården välkomna. Nu stärks Bas Barkarby ytterligare som en viktig destination med fokus på vård och hälsa. Det blir ett bra tillskott för alla de som arbetar som bor i den snabbt växande stadsdelen, säger Andreas Malmsäter, affärsområdeschef leasing på Atrium Ljungberg.

Hyresavtalet med Distriktstandvården är ett så kallat grönt hyresavtal - en överenskommelse mellan hyresvärd och hyresgäst om gemensamma åtgärder för att behålla eller förbättra lokalens miljömässiga prestanda.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Samfastigheter-toppen: "SBB:s fall präglar fortfarande mycket av segmentet"

Bolag Hur ser möjligheter till investeringar och nya projekt inom LSS-boenden ut idag? Vad krävs för att investeringsviljan ska vakna igen? Poyan Katebi, vd för Samfastigheter, menar att läget är betydligt bättre nu än för bara sex månader sedan, men att storbankerna fortfarande ser risker som kanske inte finns. – Det är bättre dialoger nu, det känns som att vi skulle kunna komma i gång, men hel branschen har fortfarande som en blöt filt över sig, säger Poyan Katebi.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige