Image
Sehlhall bygger i Nynäshamn.

Sehlhall bygger nytt vårdboende i centrala Nynäshamn

Transaktioner I boendet om femtio platser blir Vardaga, som nyligen vann kommunens upphandling, hyresgäst. Sehlhall planerar även för ett gruppboende på fastigheten. Byggstart beräknas ske under det fjärde kvartalet i år med inflyttning hösten 2025.


Villa Brogården.

Skanska säljer äldreboende i Alingsås

Transaktioner Skanska har sålt äldreboendet Villa Brogården i Alingsås för cirka 260 miljoner kronor. Köpare är Northern Horizon via sin fastighetsfond Nordiska vårdhem. Transaktionen kommer att bokföras av Skanska Kommersiell Fastighetsutveckling i det tredje kvartalet 2020. Tillträdet kommer att ske under det första kvartalet 2022.


Skanska bygger äldreboende i Alingsås, för Vardaga.

Skanska bygger nytt äldreboende för Vardaga i Alingsås

Uthyrning Skanska ska utveckla och bygga äldreboendet Villa Brogården med 80 lägenheter i stadsdelen Brogården i Alingsås. Hyresavtal har tecknats med Vardaga Äldreomsorg för drift av verksamheten. Byggnaden ska stå färdig i början av 2022.


Vardaga har tecknat ett 15-årigt avtal med Skanska om ett äldreboende i Täby Park.

Skanska tecknar avtal med Vardaga om äldreboende i Täby Park

Uthyrning Skanska har slutit ett 15-årigt hyresavtal med Vardaga för drift av ett egenutvecklat äldreboende som ska uppföras i Täby Park. Byggnation påbörjas till sommaren och beräknas vara färdigt i början av 2022.


Vectura bygger ett nytt äldreboende i Vallentuna, med Vardaga som hyresgäst.

Vectura utvecklar äldreboende i Vallentuna

Bygg/Arkitektur Vectura fortsätter att utveckla äldrebostäder genom en nyetablering i stadsdelen Kristineberg, Vallentuna kommun. Under måndagen tecknade Vectura och omsorgsaktören Vardaga ett hyresavtal avseende driften av det blivande vård- och omsorgsboendet. Avtalet avser en förhyrd area om cirka 4 050 kvadratmeter.


Vectura uppför vård- och omsorgsboende i Eskilstuna.

Vectura uppför vård- och omsorgsboende i Eskilstuna

Bygg/Arkitektur Vectura Fastigheter fortsätter satsningen på äldrebostäder genom etablering i Eskilstuna kommun. Vectura och omsorgsaktören Vardaga har tecknat hyresavtal avseende driften av det blivande vård- och omsorgsboendet i kommunen. Avtalet avser en förhyrd area om cirka 4 000 kvadratmeter.


Vardaga och Skanska bygger nytt äldreboende i Kviberg

Bygg/Arkitektur Vardaga och Skanska skapar äldreboendet Villa Kviberg med 77 lägenheter i Göteborg.


Vardaga och Vectura bygger nytt äldreboende i Knivsta

Bygg/Arkitektur Knivsta kommer att få ett nytt äldreboende som beräknas stå klart till våren 2020. Boendet byggs av Vectura Fastigheter och kommer att drivas av Vardaga.


Vardaga bygger nytt i Haninge

Bygg/Arkitektur Det nya boendet i Brandbergen, Haninge, beräknas stå klart för inflyttning i slutet av 2019. Äldreboendet byggs tillsammans med Danator.


Nytt äldreboende byggs i Staffanstorp

Bygg/Arkitektur I början av 2019 kommer ett nytt äldreboende som riktar sig till personer med demenssjukdom att stå inflyttningsklart i Staffanstorp. Boendet får namnet Villa Roos Park och uppförs i samarbete mellan Vardaga och Roos Vård- och boende Fastighets AB.


Vardaga och Besqab uppför nytt äldreboende i Spånga

Bygg/Arkitektur Villa Solhem blir namnet på det nya äldreboende i Spånga som Besqab kommer att uppföra åt Vardaga. Byggstart planeras till våren 2017 och boendet beräknas stå inflyttningsklart hösten 2018.


Nytt äldreboende planeras i Trelleborg

Uthyrning Abitare har hyrt ut till Vardaga som kommer att driva ett äldreboende på fyra av våningarna i det nya 16-våningshus som planeras i kvarteret Herkules i Trelleborg.


Hemsö uppför äldreboende i Tyresö

Transaktioner Hemsö har förvärvat mark med tillhörande byggrätt i Tyresö utanför Stockholm för att uppföra ett äldreboende.


Hemsö hyr ut 15 000 kvadratmeter i Gävle

Uthyrning Hemsö har tecknat nya hyresavtal med Gävle kommun och det privata äldreomsorgsföretaget Vardaga på totalt 15 000 kvadratmeter.


Byggstart för vårdboende i Uppsala

Bygg/Arkitektur Nu har Skanska startat bygget av det moderna vård- och omsorgsboendet i centrala Uppsala som man utvecklar i samarbete med Vardaga. Här skapas 72 boendeplatser i sex våningsplan varav fyra utgör boendeplan.


Vardaga bygger vårdboende i Uppsala

Bygg/Arkitektur Vardaga bygger ett 6 300 kvadratmeter stort vårdboende i kvarteret Kungsängen i Uppsala. Skanska har bygguppdraget.


Vardaga bygger äldreboende i Spånga

Bygg/Arkitektur Vardaga köper tomten Mandelblomman 11 i Spånga och planerar ett äldreboende med 54 lägenheter.