Image

Hemsö uppför äldreboende i Tyresö

Transaktioner Hemsö har förvärvat mark med tillhörande byggrätt i Tyresö utanför Stockholm för att uppföra ett äldreboende.
Publicerad den 27 April 2016

Säljare av fastigheten är Ambea, vars dotterbolag Vardaga kommer att driva äldreboendet och har tecknat ett 15-årigt hyresavtal. Förvärvet sker i form av en bolagsöverlåtelse och det totala investeringsvärdet uppgår till 168 miljoner kronor. Den uthyrningsbara ytan, som är fullt uthyrd, uppgår till 4 300 kvadratmeter.

– Vi fortsätter att satsa på vårt samarbete med Vardaga. Det nya äldreboendet, som ligger bredvid vårt befintliga gemensamma boende i det naturnära och lugna området i Tyresö, kommer att erbjuda ytterligare 63 vårdplatser, säger Fredrik Alvarsson, projektutvecklingschef på Hemsö.

Byggnationen beräknas vara färdigställd till årsskiftet 2017/2018.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ishockeyikonen: "Padeln är överetablerad – det drabbar alla"

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping HV71:s meste, och kanske bäste, spelare genom tiderna har likt många andra profiler gett sig in i padelindustrin. För Fastighetssverige berättar Johan Davidsson om varför han tror att hans Padelcenter kommer klara sig och hur aktörerna behöver tänka för att hitta lönsamhet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige